Webbuilds Group

“طراحی وب” و توسعه انواع وبسایت و اپلیکیشن موبایل با بهره مندی از نیروهای با تجربه و همچنین بهره گیری از آخرین متدها و ابزارها در زمینه بخش های مختلف طراحی انواع وب سایت های فروشگاهی, شرکتی و شخصی با بهره گیری از CMS وردپرس, انواع اپ موبایل، سئو و تولید محتوا, به زبان های فارسی, انگلیسی و فرانسه و مدیریت و پشتیبانی فنی.

صفحه بلاگ

توسعه دهنده های Front End & Back End در وبسایت

پیش از بیان مفهوم CMS ابتدا وارد بیان مفاهیم فرانت اند و بک اند میشویم.توسعه دهنده Front-End شخصی است که وبسایت ها و برنامه های کاربردی تحت وب ایجاد می کند. تفاوت بین Front-End و Back-End در این است که Front-End به نحوه ظاهر یک صفحه وب اشاره دارد. در حالی که Back-End به نحوه عملکرد آن اشاره دارد. باید اشاره کرد که هر دوی این مقوله ها با هم یک CMS را تشکیل میدهند. Front-End به عنوان سمت کاربر یا User و Back-End به عنوان سمت سرور در نظر گرفته میشوند. زبان های اصلی برای توسعه Front-Endعبارتند از HTML, CSS , JavaScript. مسئولیت اصلی توسعه دهنده Front-End به عبارت ساده این است که آنچه را که کاربر میبیند ایجاد میکند. Front end و Back End عباراتی هستند که توسط برنامه نویسان و متخصصان کامپیوتر تعریف میشوند. برای توصیف لایه هایی که سخت افزار، یک برنامه کامپیوتری یا یک وبسایت و یا یک برنامه تحت وب را تشکیل می دهند استفاده میشوند. که بر اساس میزان دسترسی کاربر مشخص شده است.

Front-End یا فرانت اند رابط کاربری گرافیکی یا User Interface سایت با استفاده از HTML، CSS و Java Script است. به طوری که کاربران می توانند آن وبسایت را مشاهده کرده و با آن تعامل داشته باشند. اجزایی که روی قسمت جلویی یک سیستم تمرکز می کنند عبارتند از HTML و CSS  و Java Script. سئو (SEO) یا همان بهینه سازی موتور جستجو. ابزارهای طراحی گرافیکی و ویرایش تصویر، تست قابلیت استفاده و دسترسی و سازگاری با مرورگر ها هستند. بخش جلویی شامل یک رابط کاربری است. کاربران انسانی یا دیجیتالی از طریق آن به طور مستقیم با جنبه های مختلف قسمت جلویی یک برنامه روبرو میشوند. از جمله آن ها داده های وارد شده توسط کاربر، دکمه ها، برنامه ها، صفحات وب و سایر ویژگی ها هستند.

توصیف Back End

Back-End بخش هایی از یک برنامه کامپیوتری یا کد یک برنامه است که به آن اجازه کار می دهد.نکته مهم اینکه کاربر نمی تواند به آن دسترسی پیدا کند. به طور معمول کد از یک یا چند زبان برنامه نویسی تشکیل شده است. Back-End لایه دسترسی به داده‌های نرم‌افزار یا سخت‌افزار نیز نامیده می‌شود. بیشتر این ویژگی ها توسط متخصصان نرم افزار طراحی شده اند. تا در دسترس, دلپذیر و آسان برای استفاده باشند. اما مواردی که روی قسمت پشتی یک سیستم تمرکز می کنند. عبارتند از زبان های برنامه نویسی مانند PHP و Python و #C. چارچوبهای تست خودکار، مقیاس پذیری و در دسترس بودن شبکه. مدیریت پایگاه داده و تبدیل داده ها،  امنیت سایبری و شیوه های پشتیبان گیری از داده ها.

Front End & Back End

هدف از Front End و Back End معماری سیستم برای اهداف مختلف است. بخش جلویی همان لایه بالایی است. لایه قابل دیدن توسط کاربر از یک پروژه نرم افزاری. که توسط متخصصانی مانند طراحان وب و گرافیک انجام می شود. در حالی که بخش پشتی یا همان لایه زیرین نرم افزار توسط کامپایلر توکن بندی و پردازش میشود. مهندسان نرم افزار و توسعه دهندگان آن را ایجاد میکنند. از Front End و Back End نیز می توان برای بیان موقعیت هایی استفاده کرد که در آن کاربر مثلا مشتری یک فروشگاه آنلاین به یک نما و کارمندان به نمای دیگری دسترسی داشته باشند. اجزای جلویی یا همان لایه بالایی قابل دید با کاربرخارجی یا User روبرو هستند. در حالی که سطح دسترسی قسمت پشتی یا لایه زیرین منحصراً برای کاربران داخلی قابل دسترسی شده است.

CMS, سیستم مدیریت محتوای وبسایت وردپرس

CMS سیستم مدیریت محتوای وبسایت

سیستم مدیریت محتوا (CMS) نرم افزاری است که به کاربران کمک می کند محتوا را در یک وبسایت ایجاد، مدیریت و اصلاح کنند. CMS به شما این امکان را می دهد که بدون نیاز به نوشتن کد از ابتدا یک وب سایت بسازید. یا حتی بدانید که چگونه کدنویسی کنید. وردپرس نمونه خوب و قابل قبول از یک سیستم مدیریت محتوا است. به جای اینکه سیستم خود را برای ایجاد صفحات وب، ذخیره تصاویر و سایر عملکردها بسازید. سیستم مدیریت محتوا تمام زیرساخت های اساسی را برای شما مدیریت می کند تا بتوانید روی قسمت های رو به جلوتر وبسایت خود تمرکز کنید. فراتر از وبسایت‌ها، می‌توانید سیستم‌های مدیریت محتوا را برای عملکردهای دیگر نیز استفاده کنید مانند مدیریت اسناد. علاوه بر وردپرس برخی از شناخته شده ترین CMS ها عبارتند از جوملا, دروپال, اوپن کارت, مگنتو, نیوک, تومیتو کارت.

بهترین پلتفرم مدیریت محتوای وبسایت

حال سوال اینجاست که بهترین پلتفرم CMS کدام است. ارائه یک استدلال واقعی برای اینکه یک سیستم مدیریت محتوا در 100٪ موارد بهترین است، بسیار دشوار است. با این حال، کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که به اعداد برگردیم و feedback ها را بررسی کنیم. سپس پیشنهاد کنیم که دلیلی وجود دارد که وردپرس چنین سهم غالبی از بازار سیستم مدیریت محتوا را در اختیار دارد. به عنوان مثال CMS wordpress کمی بیش از 60 درصد از وبسایت ها در سراسر جهان را پوشش داده است. این در حالی است که این آمار اختلاف بسیار زیادی با سایر سیستم های مدیریت محتوا دارد. به عنوان نمونه جوملا تنها حدود نزدیک به 5 درصد و دروپال تنها حدود 3 درصد از وب سایتها را پوشش میدهند. علاوه بر این وجود انواع افزونه ها و تنوع فراوان آنها در فیلدهای مختلف مورد نیاز وب سایت ها از دیگر مزایای قابل توجه در وردپرس است. وردپرس همیشه بهترین گزینه نیست اما برای اکثر انواع وبسایت ها، کاربرپسندترین و انعطاف پذیرترین راه حل را ارائه می دهد. و در بیشتر مواقع بهترین گزینه است.

سیستم مدیریت محتوای WordPress

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای وب است. در ابتدا به عنوان ابزاری برای انتشار وبلاگ ها ایجاد شد، اما برای پشتیبانی از انتشار سایر محتوای وب، از جمله وب سایت های سنتی تر، لیست های پستی و انجمن های اینترنتی، گالری های رسانه، سایت های عضویت، تکامل یافته است. وردپرس نمونه خوب و قابل قبول از یک سیستم مدیریت محتوا است. وردپرس سهم غالبی از بازار سیستم مدیریت محتوا را در اختیار دارد,  وردپرس همیشه بهترین گزینه نیست اما برای اکثر انواع وب سایت ها، کاربرپسندترین و انعطاف پذیرترین راه حل را ارائه می دهد و در بیشتر مواقع بهترین گزینه است. در واقع wordpress یک پلتفرم opensource ایجاد صفحات وب است .

مزایای CMS WordPress

در سطح فنی تر وردپرس به زبان PHP نوشته شده و از پایگاه داده MySQL استفاده می کند. میتوان گفت که تعداد زیادی از وب سایت ها در سراسر جهان با پلتفرم وردپرس پیاده سازی و ایجاد شده اند که این میزان بیش از 60 درصد از وبسایت ها در سراسر جهان را پوشش داده است که این آمار بسیار بالایی است. از جمله وب سایت های شناخته شده می توان به وب سایت خودروسازی های معروف رنو, تویوتا, کمپانی والت دیزنی, ناسا, پلی استیشن, اسپاتیفای, متا و بسیاری وب سایت های معروف دیگر در سراسر دنیا اشاره کرد. وجود انواع پلاگین ها و تنوع در فیلد های مختلف آنها که دلیل مهم آن تمرکز برنامه نویسان و متخصصان آن هم به دلیل بسیار کاربردی بودن وردپرس در ایجاد انواع وبسایت از جمله فروشگاه های آنلاین و غیره. و امکان ایجاد و اعمال بسیاری از انواع عملکردهای مورد نیاز در وبسایت ها و همچنین محیط کاربردی با Transparency بالا از جمله مزایای بسیار مهم در این سیستم مدیریت محتوای ارزشمند است. در واقع وردپرس ساده ترین و قدرتمندترین وبلاگ نویس و سازنده وبسایت است که امروزه وجود دارد.