Webbuilds Group

“طراحی وب” و توسعه انواع وبسایت و اپلیکیشن موبایل با بهره مندی از نیروهای با تجربه و همچنین بهره گیری از آخرین متدها و ابزارها در زمینه بخش های مختلف طراحی انواع وب سایت های فروشگاهی, شرکتی و شخصی با بهره گیری از CMS وردپرس, انواع اپ موبایل، سئو و تولید محتوا به زبان های فارسی, انگلیسی و فرانسه و مدیریت و پشتیبانی فنی.

امنیت اینترنت یکی از شاخه‌های امنیت در مهندسی نرم افزار است که به‌طور ویژه به اینترنت می‌پردازد. که غالباً با مسئله امنیت مرورگر در ارتباط است. هم چنین مسئله امنیت شبکه در یک سطح عمومی‌تر وجود دارند. عملکرد آن بر مبنای یافتن راهکارها و الگوریتم‌هایی است که بر ضد حملات اینترنتی است. با توجه به تعداد زیاد افراد اینترنت کانالی ناامن برای تبادل داده‌ها محسوب می‌شود، که یکی از نمونه‌های آن فیشینگ است.

امنیت وب و پروتکل های رمزنگاری

پروتکل‌های رمزنگاری که تا به حال برای ارتباطات امن در اینترنت نوشته شده‌اند راهکارهایی هستند که با در نظر گرفتن بسیاری از موارد موفقیت آمیز بوده اند. از جمله این قوانین لایه سوکت‌های امن و امنیت لایه انتقال برای ترافیک روی وب و آی پی سک برای امنیت لایه‌های شبکه است.

امنیت وب و پروتکل امنیتی SSL

پروتکل امنیتی (SSL) لایهٔ سوکت‌های امن (Secure Sockets Layer), پروتکلی است که توسط شرکت Netscape برای رد و بدل کردن سندهای خصوصی از طریق اینترنت توسعه یافته‌است. SSL از یک کلید خصوصی رمزنگاری متقارن یا نامتقارن برای به رمز درآوردن اطلاعات استفاده می‌نماید. SSL راه حلی جهت برقراری ارتباطات ایمن میان یک سرویس دهنده و یک سرویس گیرنده است. پروتکلی است که پایین تر از لایه 4 و بالاتر از لایه 3 از مدل TCP/IP قرار می گیرد.

امنیت وب و قانون آی پی سک

این قانون برای ایجاد امنیت در ارتباطات طراحی شده‌ است. این قانون شامل مجموعه‌های امنیتی است که توسط مهندسین اینترنت توسعه یافته‌ است. با استفاده از رمزنگاری امنیت را در لایه آی پی فراهم می‌کند. در واقع برای حفاظت از داده‌ها, از تکنیک‌های رمزنگاری برای انتقال دیتا استفاده می شود. دو نوع اصلی انتقال وجود دارد که پایه‌های اساسی آی‌پی‌سک را تشکیل می‌دهند. این دو پروتکل سرویس‌های صحت داده، احراز اصالت منبع داده و سرویس ضد ارسال مجدد را فراهم می‌کنند.

امنیت در نامه های الکترونیکی

پیام‌های الکترونیکی در چند مرحله پردازش، نوشته و ارسال می‌شوند. زمانی که کاربر نوشتن پیام خود را به پایان می‌رساند پیام در یک قالب مشخص فرستاده می‌شود. با استفاده از یک ارتباط بین شبکه‌ ای کلاینت و سرور، عامل کاربر به عنوان مثال یک نرم افزار مرورگر وب به عامل انتقال ایمیل که بر روی سرور ایمیل عمل می‌کند، متصل می‌شود. سپس ایمیل کاربر هویت فرستنده را برای سرور معین می‌کند. سپس کد احراز پیام که یک تابع رمزنگاریست هم از صحت داده پیام و هم از احراز اصالت اطمینان حاصل می‌کند.

امنیت در CMS وردپرس

وردپرس از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. اما به دلیل اینکه امنیت یک مسئله نسبی است و هیچ وقت صد در صد نخواهد بود، وردپرس هر روز مشکلات را بررسی می‌کند و در به روز رسانی‌ها رفع می‌کند. علاوه بر تیم وردپرس، برنامه‌نویس‌ های زیادی در جهان هستند که روی امنیت وردپرس کار می‌کنند. علاوه بر اینکه وردپرس به خودی خود تا حد زیادی ایمن است، افزونه‌هایی برای ایمن تر کردن وب سایت نیز وجود دارد تا سایت خود را امن تر کنید.

امنیت فناوری اطلاعات